Преглед
DFS05010S
(Toplam: 0)
Сподели:

DFS05010S

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

WaterSafe+

WaterSafe+

WaterSafe+ обезбедува дополнителна безбедост со автоматско исклучување на доводот на вода ако цревото за довод почне да протекува.

Технички особини
Тип (DW) Самостоечка
Внатрешност Внатрешност од нерѓосувачки челик
Боја на уредот Сребрена
Број на комплети 10
Енергетски перформанси А+
Број на програми 5
Програма 1 Еко 50
Програма 2 Интензивна 70
Програма 3 Чисто и сјајно 60
Програма 4 Брзо и сјајно
Програма 5 Мини 30
Перформанси за сушење А
Ниво на бучава (dbA) 50
Потрошувачка на струја (kWh/перење) 0.83 kWh
Времетраење на програмата 200
Годишна потрошувачка на струја (kWh/годишно) 237
Сензор за нечистотија Не
Годишна потрошувачка на вода (л) 3640
Потрошувачка при исклучен уред (Po) (W) 0.08
Потрошувачка во режимот за мирување (Pl) (W) 0.42
Филтер Делумно метален
Број на прскалки 3
Тип на горната прскалка Млазница
Показател за блокада на водата Не
Антибактериски гуми Не
Показател за претекување вода Не
Показател за затнат филтер Не
Внатрешно осветлување Не
ЛЕД светилки на вратата Не
Максимален интензитет на струјата (A)(DW) 10
Систем за сушење Сушење со топол воздух
Тип на изолација Обична
Размена на топлина Не
Капацитет за омекнување на вода 50 dH
Тип на садот за детергент Стандарден
Температура на програмите 35-50-65-70
Контроли за програмите Рачка
Тип на екранот ЛЕС
Заклучување на копчињата Не
Автоматско половично полнење Не
Тајмер за одложување Не
Самочистечки филтер Не
Тип на регенерација Рачен
Функција за пареа Не
Автоматски отворање на вратата Не
Тип на моторот Стандарден
Тип на моторот со празнење Стандарден
Систем за безбедност Безбедност од поплава
Боја на копчињата (странични/долни) Сребрена - ARC 745
Боја на кошниците Светло сива - RAL 7035
Подесување на горната кошница Може да се подеси празна
Долна кошница - број на прегради Не
Кошница за прибор Slim Size Symphony PH
Преграда за прибор Не
Полица за шолји Фиксирана
Број на полици за шолји 4
Тип на тркалца на долната кошница Symphony
Капак за омкенувачот на вода Со Symphony дизајн
Показател за средството за плакнење Да
Показател за сол Да
Греен елемент (W) 1800 W
Довод на вода Стандарден довод
Потрошувачка на вода (литри/галони) 13 L
Должина 85 цм
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 44.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 39.2 kg