Преглед
DFN16210B
(Toplam: 0)
Сподели:

DFN16210B

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

Автоматска програма

Автоматска програма

Благодарение на автоматската програма, сензорите го детектираат нивото на нечистотија на садовите, а потоа автоматски се одредува соодветниот циклус за миење, без да бидете приморани да бирате програма.

Сензор за нечистотии

Сензор за нечистотии

Одредува колку се нечисти садовите и ја бира соодветната програма за миење.

Технички особини
Тип (DW) Самостоечка
Внатрешност Внатрешност од нерѓосувачки челик
Боја на уредот Црна
Број на комплети 12
Енергетски перформанси А+
Број на програми 6
Програма 1 Еко 50
Програма 2 Автоматски
Програма 3 Интензивна 70
Програма 4 Брзо и чисто
Програма 5 Мини 30
Програма 6 Пред перење
Перформанси за сушење А
Ниво на бучава (dbA) 47
Потрошувачка на струја (kWh/перење) 1.02 kWh
Времетраење на програмата 190
Годишна потрошувачка на струја (kWh/годишно) 290
Сензор за нечистотија Да
Годишна потрошувачка на вода (л) 3360
Потрошувачка при исклучен уред (Po) (W) 0.36
Потрошувачка во режимот за мирување (Pl) (W) 0.50
Времетраење на Left-on Mode (Tl) (min) 30
Филтер Делумно метален
Број на прскалки 3
Тип на горната прскалка Млазница
Показател за блокада на водата Да
Антибактериски гуми Не
Показател за претекување вода Да
Показател за затнат филтер Не
Внатрешно осветлување Не
ЛЕД светилки на вратата Не
Максимален интензитет на струјата (A)(DW) 10
Систем за сушење Сушење со топол воздух
Тип на изолација Обична
Размена на топлина Не
Капацитет за омекнување на вода 50 dH
Тип на садот за детергент Стандарден
Температура на програмите 35-40-50-65-70
Контроли за програмите Копче
Тип на екранот ЛЕС
Заклучување на копчињата Не
Автоматско половично полнење Не
Таблети сè во 1 Автоматски
Тајмер за одложување 3-6-9
Самочистечки филтер Не
Тип на регенерација Рачен
Функција за пареа Не
Автоматски отворање на вратата Не
Тип на моторот Стандарден
Тип на моторот со празнење Стандарден
Систем за безбедност Безбедност од поплава
Боја на кошниците Сива - RAL 7037
Подесување на горната кошница Може да се подеси празна
Долна кошница - број на прегради 4
Кошница за прибор Лизгачки Symphony PH
Преграда за прибор Не
Полица за шолји Подесувачка
Број на полици за шолји 4
Тип на тркалца на долната кошница Symphony
Капак за омкенувачот на вода Со Symphony дизајн
Показател за средството за плакнење Да
Показател за сол Да
Греен елемент (W) 1800 W
Довод на вода Стандарден довод
Потрошувачка на вода (литри/галони) 12 L
Должина 85 цм
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 42.5 kg