ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Машини за садови
Стесни ги резултатите
Енергетски перформанси
Ниво на бучава (dbA)
Број на програми
11 резултати.

 • DFC04210W
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Бела
  • Енергетски перформанси : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 54


 • DFC04210S
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Сребрена
  • Енергетски перформанси : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 54


 • DFN05211W
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Бела
  • Енергетски перформанси : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 49


 • DFN05211S
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Сребрена
  • Енергетски перформанси : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 49


 • DFN16210W
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Бела
  • Енергетски перформанси : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 47


 • DFN16210B
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Црна
  • Енергетски перформанси : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 47


 • DFN16210X
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Нелеплив нрѓосувачки челик
  • Енергетски перформанси : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 47


 • DFN28321W
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Бела
  • Енергетски перформанси : А++
  • Ниво на бучава (dbA) : 43


 • DFN28321S
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Сребрена
  • Енергетски перформанси : А++
  • Ниво на бучава (dbA) : 43


 • DFN28330B
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Црна
  • Енергетски перформанси : А+++
  • Ниво на бучава (dbA) : 44


 • DFN39330X
  • Тип (DW) : Самостоечка
  • Боја на уредот : Нелеплив нрѓосувачки челик
  • Енергетски перформанси : А+++
  • Ниво на бучава (dbA) : 44