ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Енергетски перформанси
Ниво на бучава (dbA)
Број на програми
4 резултати.

 • DFS26020X
  • Енергетски перформанси : А++
  • Број на комплети : 10
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 9 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 49


 • DFS05010W
  • Енергетски перформанси : А+
  • Број на комплети : 10
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 13 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 50


 • DFS05010S
  • Енергетски перформанси : А+
  • Број на комплети : 10
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 13 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 50


 • DFS28020X
  • Енергетски перформанси : А++
  • Број на комплети : 10
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 9 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 46