Машини за садови

AquaIntense®

Од самиот поглед на купот валкани садови наредени во мијалникот, ви се крева косата на главата? Ќе мора да ги триете. Ужас! BekoAquaIntense® е тука да ја спаси ситуацијата. Со специјалната "интензивна зона" на десна страна од уредот, пропелерите кои ротираат до 180° и 360° во просторот низ кој допира вода, AquaIntense® овозможува 5 пати подобри перформански на перење*. Фрлете ги своите гумени ракавици и препуштете ни го миењето садови на нас. * Тестирано во DW фабриката на интензивни програми на 70°.

IonGuard™

Непријатните мириси од машините за садови се минато со IonGuard™ технологијата на Беко. Оваа технологија совршено ги мие вашите садови дури и кога машината не е целосно наполнета, без користење на штетни гасови и хемикалии. Затоа опуштете се и работата која не ја сакате оставете ни ја нам.

Fast+ функција

Доколку некогаш сте угостиле голем број на луѓе одеднаш, тогаш знаете што ве чека кога ќе дојде време за миење на чиниите и чашите. Секако дека не сакате гостите долго да чекаат за втората порција јадење и пиење. Fast+ функцијата на Беко машината има извонредни перфо-рманси на миење достапни за 3 пати помалку време. Тоа значи дека многу повеќе време мо-жете да посветите на дружење со вашите гости. *Тестирано во интерни лаборатории
Стесни ги резултатите
Енергетски перформанси
Yükleniyor..
Ниво на бучава (dbA)
Yükleniyor..
Број на програми
Yükleniyor..
15 резултати.

 • DFC04210W
  • Енергетски перформанси : А+
  • Број на комплети : 12
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 15 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 54


 • DFC04210S
  • Енергетски перформанси : А+
  • Број на комплети : 12
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 15 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 54


 • DFN05211W
  • Енергетски перформанси : А+
  • Број на комплети : 12
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 12 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 49


 • DFN05211S
  • Енергетски перформанси : А+
  • Број на комплети : 12
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 12 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 49


 • DFN16210W
  • Енергетски перформанси : А+
  • Број на комплети : 12
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 12 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 47


 • DFN16210B
  • Енергетски перформанси : А+
  • Број на комплети : 12
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 12 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 47


 • DFN16210X
  • Енергетски перформанси : А+
  • Број на комплети : 12
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 12 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 47


 • DFN28321W
  • Енергетски перформанси : А++
  • Број на комплети : 13
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 10 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 43


 • DFN28321S
  • Енергетски перформанси : А++
  • Број на комплети : 13
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 10 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 43


 • DFN28330B
  • Енергетски перформанси : А+++
  • Број на комплети : 13
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 10 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 44


 • DFN39330X
  • Енергетски перформанси : А+++
  • Број на комплети : 13
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 10 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 44


 • DFS26020X
  • Енергетски перформанси : А++
  • Број на комплети : 10
  • Потрошувачка на вода (литри/галони) : 9 L
  • Ниво на бучава (dbA) : 49