ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
WTV 6532 B0
Сподели:

WTV 6532 B0

0,00 TL 
รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • WTV 6532 B0
  • WTV 6532 B0
Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

Технички особини
Woolmark (WM) Woolmark Apperal Care (Silver)
Безбедносно заклучување за деца Да
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Екран со преостанато време (WM) Да
Боја на уредот (WM) Бела
Ball систем Да
- Стандарден
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип Дигитален екран
Одложен старт 0-19ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Траен грејач Да
Енергетска класа (WM) A+++
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 152 kWh
Капацитет (кг) 6.0
Број на програми 15
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Памучни Еко
Програма - 3 Бебешка заштита
Програма - 4 Дневна експресна
Програма - 5 Експресна супер брза
Програма - 6 Спортска облека
Програма - 7 Нежно перење 20
Програма - 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 9 Плакнење
Програма - 10 Рачно перење 20°
Програма - 11 Волнени
Програма - 12 Грижа за темни алишта
Програма - 13 Маици
Програма - 14 Мешани 40
Програма - 15 Синтетика
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 8800 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 58/75
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1000
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 49.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 57.0 kg