Преглед
WTE 11735 XCST
(Toplam: 0)
Сподели:

WTE 11735 XCST

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

SteamTherapy™

Официјален партнер…на оние кои не пеглаат

SteamTherapy™

Официјален партнер…на оние кои не пеглаат

beko

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

beko

Daily Express

Купувањето е завршено. Чистењето на фрижидерот, завршено. Поправката на чешмата е завршена. Перење на куп алишта за помалку од пола час, готово. Така е, Beko Daily Express може да испере цел куп алишта за само 28 минути на 30°C. Со ваков брз програм, можете да ги завршите вашите обврски за час. Секоја чест, колку сте организирани и продуктивни!

beko

Автоматска програма

Време е е за перење на облеката, а поделбата според типот на материјал е напорна работа. Што ако постои машина која може да ги реши тие маки? Епа постои. Автоматската програма на Беко со паметни сензори автоматски ќе го препознае видот на ткаенина и количината на облека, и соодветно ќе избере оптимална програма. Памучни, синтетика, мешани, завршена работа. Перењето на облеката може да биде навистина лесно.

beko

WoolMark®

Навистина интересно. Не се сеќавате дека сте го ставиле волнениот џемпер на вашата седумгодишна внука во машината за сушење алишта. Леле не, тоа е вашиот џемпер, но се собрал до непрепознатливост. Знаеме какво е чувството. За среќа, Beko машината за сушење алишта има WoolMark®HandwashSafe Care сертификат за програмот за сушење на волна, па не мора да се грижите за вашата волнена облека. Beko машината за сушење алишта имаат ProSmart™ инвертер технологија и сертификат WoolMark® Apparel care, што значи дека вашата машина ќе ги исуши и најнежните волнени алишта со максимална грижа. Нека тој кутар џемпер е последниот кој ќе го поклоните.

beko

Xpress Super Short (‘14)

Едвај чекате да ја облечете вашата нова облека? Секако дека не сакате да ја облечете без перење бидејќи не знаете колку луѓе ја пробале пред вас. Потребно и е брзо перење во машина, за да бидете сигурни дека е чиста пред да ја облечете. За среќа, Beko машината за перење алишта има Xpress Super Short 14-минутен циклус* на перење, па не морате да чекате долго. Вашата облека ќе биде испрана и спремна пред да успеете да го испланирате излегувањето и да му го покажете на светот вашиот нов феноменален изглед.*За 2 kg средно нечиста облека

beko
Watch The Video

SteamTherapy™

Официјален партнер…на оние кои не пеглаат

Покрај напорната работа и долгото патување дома од работа, кој уште има време за пеглање? Ако мислите дека никогаш нема доволно време во текот на денот, многу ќе ви се допадне SteamTherapy™ технологијата кај Beko машината за перење алишта, која може да го намали појавувањето на набори и до 58%, со што го намалувате времето за пеглање и до 28%*. Ви помага и во намалување на мирисот. Сега не морате да губите наутро време на пеглање – искористете го за пиење на првото утринско кафе. *Тестирано во независни лаборатории

Технички особини
Woolmark (WM) Woolmark Apperal Care (Silver)
Безбедносно заклучување за деца Да
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Екран со преостанато време (WM) Да
Пареа (WM) Да
Боја на уредот (WM) Бела
Ball систем Да
- AquaWave
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип Голем ЛЦД екран
Одложен старт 0-24ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Траен грејач Да
Црево за испуштање на водата во итни случаи Да
Енергетска класа (WM) A+++ (-10%)
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 233 kWh
Капацитет (кг) 11.0
Број на програми 16
Програма - 1 Памучни Еко
Програма - 2 Памучни
Програма - 3 Синтетика
Програма - 4 Волнени
Програма - 5 Рачно перење
Програма - 6 Бебешка заштита
Програма - 7 Постелнина
Програма - 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 9 Плакнење
Програма - 10 Терапија со пареа
Програма - 11 Aqua 40C 40'
Програма - 12 Нежно перење 20
Програма - 13 Хигиенска 20°
Програма - 14 Експресна - супер кратка
Програма - 15 Дневна експресна
Програма - 16 Автоматска програма
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 13200 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 55/76
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1400
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 67.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 78.0 kg
Product Documentss