ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
WMY 81283 LMXB2
Сподели:

WMY 81283 LMXB2

0,00 TL 
รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • WMY 81283 LMXB2
Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

Технички особини
Woolmark (WM) Woolmark Apperal Care (Silver)
Безбедносно заклучување за деца Да
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Екран со преостанато време (WM) Да
Боја на уредот (WM) Инокс сива
Ball систем Да
- AquaWave
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип Дигитален екран
Одложен старт 0-24ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Траен грејач Да
Енергетска класа (WM) A+++
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 196 kWh
Капацитет (кг) 8.0
Број на програми 16
Програма - 1 Памучни Еко
Програма - 2 Памучни
Програма - 3 Синтетика
Програма - 4 Волнени
Програма - 5 Рачно перење
Програма - 6 Бебешка заштита
Програма - 7 Грижа за темни алишта
Програма - 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 9 Плакнење
Програма - 10 Маици
Програма - 11 Мешани 40
Програма - 12 Aqua 40’40˚
Програма - 13 Нежно перење
Програма - 14 Хигиенска 20˚
Програма - 15 Експресна - супер кратка
Програма - 16 Дневна експресна
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 10560 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 52/77
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1200
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 59.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 70.0 kg