Преглед
WMY 81033 PTLMB3
(Toplam: 0)
Сподели:

WMY 81033 PTLMB3

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

GentleCare 20°™ Програма

Официјален партнер...на оние кои ја обожаваат својата облека

GentleCare 20°™ Програма

Официјален партнер...на оние кои ја обожаваат својата облека

beko

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

beko

Daily Express

Купувањето е завршено. Чистењето на фрижидерот, завршено. Поправката на чешмата е завршена. Перење на куп алишта за помалку од пола час, готово. Така е, Beko Daily Express може да испере цел куп алишта за само 28 минути на 30°C. Со ваков брз програм, можете да ги завршите вашите обврски за час. Секоја чест, колку сте организирани и продуктивни!

beko

Xpress Super Short (‘14)

Едвај чекате да ја облечете вашата нова облека? Секако дека не сакате да ја облечете без перење бидејќи не знаете колку луѓе ја пробале пред вас. Потребно и е брзо перење во машина, за да бидете сигурни дека е чиста пред да ја облечете. За среќа, Beko машината за перење алишта има Xpress Super Short 14-минутен циклус* на перење, па не морате да чекате долго. Вашата облека ќе биде испрана и спремна пред да успеете да го испланирате излегувањето и да му го покажете на светот вашиот нов феноменален изглед.*За 2 kg средно нечиста облека

beko

WoolMark®

Навистина интересно. Не се сеќавате дека сте го ставиле волнениот џемпер на вашата седумгодишна внука во машината за сушење алишта. Леле не, тоа е вашиот џемпер, но се собрал до непрепознатливост. Знаеме какво е чувството. За среќа, Beko машината за сушење алишта има WoolMark®HandwashSafe Care сертификат за програмот за сушење на волна, па не мора да се грижите за вашата волнена облека. Beko машината за сушење алишта имаат ProSmart™ инвертер технологија и сертификат WoolMark® Apparel care, што значи дека вашата машина ќе ги исуши и најнежните волнени алишта со максимална грижа. Нека тој кутар џемпер е последниот кој ќе го поклоните.

Технички особини
Woolmark (WM) Да
Безбедносно заклучување за деца Да
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Екран со преостанато време (WM) Да
Боја на уредот (WM) Бела
Ball систем Да
- AquaWave
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип Дигитален екран
Одложен старт 0-19ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Траен грејач Да
Енергетска класа (WM) A+++
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 192 kWh
Капацитет (кг) 8.0
Број на програми 15
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Памучни Еко
Програма - 3 Бебешка заштита
Програма - 4 Дневна експресна
Програма - 5 Експресна супер брза
Програма - 6 Хигиенска 20°
Програма - 7 Нежно перење 20
Програма - 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 9 Плакнење
Програма - 10 Рачно перење 20°
Програма - 11 Волнени
Програма - 12 Грижа за темни алишта
Програма - 13 Маици
Програма - 14 Мешани 40
Програма - 15 Синтетика
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 11000 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 62/76
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1000
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 59.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 70.0 kg
Product Documentss