ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
WMY 71283 LMSB2
(Toplam: 0)
Сподели:

WMY 71283 LMSB2

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

GentleCare 20°™ Програма

Официјален партнер...на оние кои ја обожаваат својата облека

GentleCare 20°™ Програма

Официјален партнер...на оние кои ја обожаваат својата облека

beko

Xpress Super Short (‘14)

Едвај чекате да ја облечете вашата нова облека? Секако дека не сакате да ја облечете без перење бидејќи не знаете колку луѓе ја пробале пред вас. Потребно и е брзо перење во машина, за да бидете сигурни дека е чиста пред да ја облечете. За среќа, Beko машината за перење алишта има Xpress Super Short 14-минутен циклус* на перење, па не морате да чекате долго. Вашата облека ќе биде испрана и спремна пред да успеете да го испланирате излегувањето и да му го покажете на светот вашиот нов феноменален изглед.*За 2 kg средно нечиста облека

beko

Daily Express

Купувањето е завршено. Чистењето на фрижидерот, завршено. Поправката на чешмата е завршена. Перење на куп алишта за помалку од пола час, готово. Така е, Beko Daily Express може да испере цел куп алишта за само 28 минути на 30°C. Со ваков брз програм, можете да ги завршите вашите обврски за час. Секоја чест, колку сте организирани и продуктивни!

beko

WoolMark®

Навистина интересно. Не се сеќавате дека сте го ставиле волнениот џемпер на вашата седумгодишна внука во машината за сушење алишта. Леле не, тоа е вашиот џемпер, но се собрал до непрепознатливост. Знаеме какво е чувството. За среќа, Beko машината за сушење алишта има WoolMark®HandwashSafe Care сертификат за програмот за сушење на волна, па не мора да се грижите за вашата волнена облека. Beko машината за сушење алишта имаат ProSmart™ инвертер технологија и сертификат WoolMark® Apparel care, што значи дека вашата машина ќе ги исуши и најнежните волнени алишта со максимална грижа. Нека тој кутар џемпер е последниот кој ќе го поклоните.

Технички особини
Woolmark (WM) Woolmark Apperal Care (Silver)
Безбедносно заклучување за деца Да
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Екран со преостанато време (WM) Да
Боја на уредот (WM) Сива
Ball систем Да
- Стандарден
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип Дигитален екран
Одложен старт 0-24ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Траен грејач Да
Енергетска класа (WM) A+++
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 169 kWh
Капацитет (кг) 7.0
Број на програми 16
Програма - 1 Памучни Еко
Програма - 2 Памучни
Програма - 3 Синтетика
Програма - 4 Волнени
Програма - 5 Рачно перење
Програма - 6 Бебешка заштита
Програма - 7 Грижа за темни алишта
Програма - 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 9 Плакнење
Програма - 10 Маици
Програма - 11 Мешани 40
Програма - 12 Aqua 40’40˚
Програма - 13 Нежно перење
Програма - 14 Хигиенска 20˚
Програма - 15 Експресна - супер кратка
Програма - 16 Дневна експресна
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 9020 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 53/75
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1200
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 50.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 64.0 kg
Product Documentss