ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
WMY 60821 PTYB3
Сподели:

WMY 60821 PTYB3

0,00 TL 
รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • WMY 60821 PTYB3
Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

Технички особини
Безбедносно заклучување за деца Да
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Боја на уредот (WM) Бела
Ball систем Да
- Стандарден
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип ЛЕД
Одложен старт 3h-6h-9ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Траен грејач Да
Енергетска класа (WM) A+
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 187 kWh
Капацитет (кг) 6.0
Број на програми 15
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Памучни Еко
Програма - 3 Мода
Програма - 4 Дневна експресна
Програма - 5 Експресна супер брза
Програма - 6 Спортска облека
Програма - 7 Нежно перење 20
Програма - 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 9 Плакнење
Програма - 10 Рачно перење 20°
Програма - 11 Волнени
Програма - 12 Грижа за темни алишта
Програма - 13 Маици
Програма - 14 Мешани 40
Програма - 15 Синтетика
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 8360 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 60/73
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 800
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 41.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 55.0 kg