Преглед
WMY 111444 LB1
(Toplam: 0)
Сподели:

WMY 111444 LB1

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

SteamTherapy™

Официјален партнер…на оние кои не пеглаат

SteamTherapy™

Официјален партнер…на оние кои не пеглаат

beko

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

beko

Daily Express

Купувањето е завршено. Чистењето на фрижидерот, завршено. Поправката на чешмата е завршена. Перење на куп алишта за помалку од пола час, готово. Така е, Beko Daily Express може да испере цел куп алишта за само 28 минути на 30°C. Со ваков брз програм, можете да ги завршите вашите обврски за час. Секоја чест, колку сте организирани и продуктивни!

beko

Xpress Super Short (‘14)

Едвај чекате да ја облечете вашата нова облека? Секако дека не сакате да ја облечете без перење бидејќи не знаете колку луѓе ја пробале пред вас. Потребно и е брзо перење во машина, за да бидете сигурни дека е чиста пред да ја облечете. За среќа, Beko машината за перење алишта има Xpress Super Short 14-минутен циклус* на перење, па не морате да чекате долго. Вашата облека ќе биде испрана и спремна пред да успеете да го испланирате излегувањето и да му го покажете на светот вашиот нов феноменален изглед.*За 2 kg средно нечиста облека

Технички особини
Woolmark (WM) woolmark gold
Безбедносно заклучување за деца Да
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Екран со преостанато време (WM) Да
Пареа (WM) Да
Боја на уредот (WM) Бела
Aquaround Единечна млазница
Ball систем Да
- AquaWave
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип Голем ЛЦД екран
Одложен старт 0-24ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Траен грејач Да
Црево за испуштање на водата во итни случаи Да
Енергетска класа (WM) A+++ (-10%)
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 233 kWh
Капацитет (кг) 11.0
Број на програми 16
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Памучни Еко
Програма - 3 Бебешка заштита +
Програма - 4 Синтетика
Програма - 5 Дневна експресна
Програма - 6 Маици
Програма - 7 Свилени
Програма - 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 9 Супер плакнење
Програма - 10 Волнени супер заштита
Програма - 11 Постелнина
Програма - 12 Грижа за темни алишта
Програма - 13 Експресна - супер кратка
Програма - 14 Рачно перење
Програма - 15 Терапија со пареа
Програма - 16 Водоотпорна заштита
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 13200 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 59/76
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1400
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 62.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 84.0 kg
Product Documentss