Преглед
WMB 71031 PTM
(Toplam: 0)
Сподели:

WMB 71031 PTM

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

beko

WoolMark®

Навистина интересно. Не се сеќавате дека сте го ставиле волнениот џемпер на вашата седумгодишна внука во машината за сушење алишта. Леле не, тоа е вашиот џемпер, но се собрал до непрепознатливост. Знаеме какво е чувството. За среќа, Beko машината за сушење алишта има WoolMark®HandwashSafe Care сертификат за програмот за сушење на волна, па не мора да се грижите за вашата волнена облека. Beko машината за сушење алишта имаат ProSmart™ инвертер технологија и сертификат WoolMark® Apparel care, што значи дека вашата машина ќе ги исуши и најнежните волнени алишта со максимална грижа. Нека тој кутар џемпер е последниот кој ќе го поклоните.

beko

Daily Express

Купувањето е завршено. Чистењето на фрижидерот, завршено. Поправката на чешмата е завршена. Перење на куп алишта за помалку од пола час, готово. Така е, Beko Daily Express може да испере цел куп алишта за само 28 минути на 30°C. Со ваков брз програм, можете да ги завршите вашите обврски за час. Секоја чест, колку сте организирани и продуктивни!

Технички особини
Безбедносно заклучување за деца Да
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Екран со преостанато време (WM) Да
Боја на уредот (WM) Бела
Ball систем Да
- Стандарден
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип Дигитален екран
Одложен старт 0-19ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Траен грејач Да
Енергетска класа (WM) A+
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 203 kWh
Капацитет (кг) 7.0
Број на програми 11
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Памучни Еко
Програма - 3 Дневна брза
Програма - 4 Заштита на темните алишта
Програма - 5 Плакнење
Програма - 6 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 7 Мешани 40
Програма - 8 Рачно перење 20°
Програма - 9 Волнени
Програма - 10 Бебешка заштита
Програма - 11 Синтетика
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 9460 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 60/72
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1000
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 50.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 62.0 kg
Product Documentss