ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
WMB 61021 Y+
Сподели:

WMB 61021 Y+

0,00 TL 
รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • WMB 61021 Y+
Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата. Активирањето на оваа опција спречува промени направени на избраната програма.

Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

Технички особини
Безбедносно заклучување за деца Да
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Боја на уредот (WM) Бела
Ball систем Да
- Стандарден
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип ЛЕД
Одложен старт 3h-6h-9ч
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Енергетска класа (WM) A+
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 187 kWh
Капацитет (кг) 6.0
Број на програми 15
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Памучни Еко
Програма - 3 Бебешка заштита
Програма - 4 Дневна експресна
Програма - 5 Експресна супер брза
Програма - 6 Спортска облека
Програма - 7 Деликатни
Програма - 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 9 Плакнење
Програма - 10 Рачно перење 20°
Програма - 11 Волнени
Програма - 12 Грижа за темни алишта
Програма - 13 Маици
Програма - 14 Мешани 40
Програма - 15 Синтетика
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 8360 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 60/76
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1000
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 41.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 55.0 kg
Product Documentss