ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
WMB 61001 Y+
(Toplam: 0)
Сподели:

WMB 61001 Y+

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Автоматски систем за контрола на вода

Автоматски систем за контрола на вода

Полнењето може да варира во големина и тип на материјал. Благодарение на автоматскиот систем за контрола на вода, количината на вода автоматски се прилагодува за оптимален перформанс во зависност од големината и типот на материјал што се пере.

Технички особини
Довод на вода Единечен (ладно вода 10)
Боја на уредот (WM) Бела
Ball систем Да
- Стандарден
Тип на страничните ѕидови Во форма на Ѕ
Електронски тип ЛЕД
Контрола за небалансирано полнење Да
Заштита од претекување Да
Систем за автоматско подесување на водата Да
Енергетска класа (WM) A+
Годишна потрошувачка на струја (AE_c) (kWh) 194 kWh
Капацитет (кг) 6.0
Број на програми 15
Програма - 1 Памучни 90°
Програма - 2 Памучни 60° со пред перење
Програма - 3 Памучни 40°
Програма - 4 Памучни - ладно перење
Програма - 5 Мини 30
Програма - 6 Рачно перење 20°
Програма - 7 Плакнење
Програма - 8 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 9 Деликатни 30
Програма - 10 Волнени 40
Програма - 11 Синтеика - ладно перење
Програма - 12 Синтетика 40˚
Програма - 13 Синтетика 60°
Програма - 14 Памучна Еко 40˚
Програма - 15 Памучни Еко 60°
Годишна потрошувачка на вода (AE_c) (л) 9900 L
Ниво на бучава - перење/центрифуга (dB) 60/76
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) 1000
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 41.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 55.0 kg
Product Documentss