ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Боја на уредот (WM)
Капацитет (кг)
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.)
Број на програми
1 резултати.

  • WMY 91443 LB1
    • Енергетска класа (WM) : A+++
    • Капацитет (кг) : 9.0
    • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400