Стесни ги резултатите
Боја на уредот (WM)
Капацитет (кг)
Yükleniyor..
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.)
Yükleniyor..
Број на програми
Yükleniyor..
4 резултати.

 • WMY 81033 PTLMB3
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 8.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMY 81233 LMB3
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 8.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1200


 • WMY 81283 LMXB2
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 8.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1200


 • WMY 81243 LMB2
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 8.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1200