ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Боја на уредот (WM)
Капацитет (кг)
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.)
Број на програми
10 резултати.

 • WTV 7531 X0
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMB 71001 M+
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMB 71031 PTM
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMB 71032 PTM
  • Енергетска класа (WM) : A++
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMB 71042 PTLMA
  • Енергетска класа (WM) : A++
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMB 71042 PTLMS
  • Енергетска класа (WM) : A++
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMY 71033 PTLMB3
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMY 71233 LMB3
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1200


 • WMY 71283 LMSB2
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1200


 • WMY 71483 LMB2
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400