ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Боја на уредот (WM)
Капацитет (кг)
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.)
Број на програми
6 резултати.

 • WTV 6532 B0
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 6.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMB 61001 Y+
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 6.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMB 61021 Y+
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 6.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMY 60821 PTYB3
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 6.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 800


 • WMY 61031 PTYB3
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 6.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMY 61033 PTMB3
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 6.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000