ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Боја на уредот (WM)
Капацитет (кг)
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.)
Број на програми
2 резултати.

 • EV 5600 +Y
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 5.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 600


 • WMB 50601 Y+
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 5.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 600