ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Боја на уредот (WM)
Капацитет (кг)
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.)
Број на програми
2 резултати.

 • WMY101444 LB1
  • Енергетска класа (WM) : A+++ (-10%)
  • Капацитет (кг) : 10.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • WMY101440
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 10.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400