Сподели:
машини за перење

Паметни решенија кај машините за перење на Beko што ќе ви го олеснат животот


Изведба

  • Енергетска класа A+++, Перење од класа A
  • Ниско ниво на бука
  • Технологија на мотор со променлива центрифуга


image-3

Високо технолошката отпорност којашто не е повлијаена со остатоците од нечистотија и тврдината на водата


Исклучителни програми


image-5
Експресна програма којашто овозможува перење памук и малку извалкани алишта со полн капацитет и на саканата температура за многу пократки периоди.

image-6
Експресна програма 14 којашто овозможува перење на 2 кг малку извалкани алишта за 14 минути на 30 степени

image-7

БЕБЕШКА програма којашто овозможува хигиенско перење и плакнење


image-8
Програма за прекривки којашто овозможува хигиенско перење на јоргани и јоргански навлаки


Лесно за употреба


image-10
Функции за претперење, брзо перење, дополнителна вода и против туткање

image-11
Голем капак со дијаметар од 34 см

image-12
Електронскиот систем за контрола на водата којшто зема вода согласно количината алишта


  • Одложено вклучување до 24 часа
  • Приказ на тековната програма на екран и следење на преостанатото време
  • Контрола на неизбалансираните алишта што ја намалува можноста од потскокнување
  • Куќиште соодветно за 8 и 9 кг алишта

Безбедност


image-15

Безбедност од протекување

Заштита за деца