Шпорети

CleanZone™

BekoClean Zone™ поседува технологија на револуционерен олеофобен слој на внатрешното стакло, кој се спротиставува на нечистотијата и маснотијата на истиот начин на кој Вие се спротиставувате на чистењето на рерната. Исклучителни можности на лесно чистење значат да не морате да користите агресивни хемикалии и да посветите голем напор за чистење. Само напред, испечете го тоа сочно пилешко без страв!

Пиролитско самочистење

Вашата рерна чади, што значи дека е време за чистење.Ако сте спремни да ги засукате ракавите и почнете со триење, прво сослушајте не што имаме да Ви кажеме. Beko пиролитското самочистење во суштина ја прави целата напорна работа за Вас. Пиролитското самочистење се користи 120 минути кај многу валканите рерни или 90 минути кај помалку валканите. Оваа втора опција троши и до 25% помалку енергија*. Оваа функција на рерната ќе ја загрее рерната на 480°C и ќе ги претвори и најтврдокорните дамки во пепел, кој што потоа едноставно можете да го избришете со крпа. Освен тоа, достапни се и додатоците отпорни на висока температура (pyro-proof) како тавите, преградите во рерната и телескопски рафтови кои исто така имаат корист од брзото чистење. Можете да кажете "Збогум" на детергентите и маснотиите и "Здраво" на едноставниот живот.*Тестирано во внатрешни лабoратории

SoftClose® врата

На Вашиот драг партнер му е роденден па сте станале порано да испечете торта за изненадување. Колку сте само благодарни за новодизајнираните врати за рерна SoftClose®. Вашиот драг партнер има многу лесен сон и не би сакале да го разбудите со тропање на вратата од рерната. Тропањето со садовите и тенџерињата го сведовте на минимум, а благодарение на паметните шарки, успеавте да ја отворите и затворите вратата од рерната многу меко и супер тивко.
Стесни ги резултатите
Боја на уредот
Тип на рерна
Yükleniyor..
24 резултати.

 • CSS 57100 GW
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 50.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 60
  • Тип на рерна : Конвенционално готвење


 • CSE 57100 GW
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 50.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 55
  • Тип на рерна : Готвење со вентилатор


 • CSM 57300 GX
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 50.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 55
  • Тип на рерна : Мултифункционално готвење


 • FSS67000GW
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 60.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 67
  • Тип на рерна : Конвенционално готвење


 • FSE67300GW
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 60.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 65
  • Тип на рерна : Готвење со вентилатор


 • FSE67310GX
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 60.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 65
  • Тип на рерна : Готвење со вентилатор


 • FSM67300GWS
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 60.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 65
  • Тип на рерна : Мултифункционално готвење


 • FSM67320GWS
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 60.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 65
  • Тип на рерна : Мултифункционално готвење


 • FSM67320GSS
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 60.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 65
  • Тип на рерна : Мултифункционално готвење


 • FSM67320GXS
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 60.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 65
  • Тип на рерна : Мултифункционално готвење


 • CSS 56000 GW
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 50.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 60
  • Тип на рерна : Конвенционално готвење


 • CSE 56000 GW
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 50.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 55
  • Тип на рерна : Готвење со вентилатор