ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Плотни
Стесни ги резултатите
Тип на уред
Ширина (цм)
36 резултати.

 • HII 64400 T
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Индукција
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна


 • HIZE 64101 X
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Електричен (рингли)
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Инокс


 • HIZE 64101 W
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Електричен (рингли)
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Бела


 • HISM 64120 S
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас + електричен
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна


 • HIZM 64121 SX
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Гас + електричен
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Инокс


 • HISM 64222 S
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас + електричен
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна


 • HIZG 64125 SCR
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Кремаста


 • HISG 64120 SW
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Јасно бела


 • HISG 64120 S
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна


 • HIC 64502 T
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Електричен (керамичко стакло)
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна


 • HIC 64503 TX
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Електричен (керамичко стакло)
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна


 • HIC 64403 T
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Електричен (керамичко стакло)
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна