ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
RFSA240M23X
(Toplam: 0)
Сподели:

RFSA240M23X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • RFSA240M23X
  • RFSA240M23X
  • RFSA240M23X
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Нелеплив нерѓосувачки челик
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А+
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 6
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.704
Тип на ледоматот Ice Bank со IceBox
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 14
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Капацитет на замрзнувачот (л) 215
Ниво на бучава (dbA) 42
Време за покачување на температурата (час) 16
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 240
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Сад за мраз Да
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 257
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 151.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 51.5 kg