Преглед
RFSA240M21W
(Toplam: 0)
Сподели:

RFSA240M21W

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А+
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 6
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.704
Тип на ледоматот Ice Bank со IceBox
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 14
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Капацитет на замрзнувачот (л) 215
Ниво на бучава (dbA) 42
Време за покачување на температурата (час) 16
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 240
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Сад за мраз Да
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 257
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 151.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 51.5 kg
Product Documentss