Преглед
RFNE312E23X
(Toplam: 0)
Сподели:

RFNE312E23X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

beko

ЛЕД Осветлување

Кога фрижидерот е полн, лесно може да се заборави на сите оние вкусни намирници кои се кријат во мрачните, далечни длабочини на фрижидерот. Ефикасното ЛЕД осветлување на Беко фрижидерот свети од покривот и страните на фрижидерот и ја осветлува секоја полица посебно, со што ви го олеснува патот до вашата кулинарска креација. Сега веќе ништо нема да пропадне.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Нелеплив нерѓосувачки челик
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД светилки на горниот дел
Енергетска класа (RF) А+
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 6
Сино светло Не
Јонизатор Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.893
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 16
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 277
Ниво на бучава (dbA) 42
Време за покачување на температурата (час) 18
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 312
Тип на вратата Единечна врата
Електронски екран Да
Контролен систем (RF) Електронски
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 326
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 73.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 185.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 75.0 kg