Преглед
RFNE290L21W
(Toplam: 0)
Сподели:

RFNE290L21W

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Антибактериски рачки

Антибактериски рачки

Со помош на специјалните антибактериски облоги на рачките од вратите, најважните места на контакт остануваат без бактерии.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Да
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А+
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 5
Сино светло Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.841
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 16
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 250
Ниво на бучава (dbA) 42
Време за покачување на температурата (час) 18
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 290
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 307
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 72.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 171.4 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 65.5 kg
Product Documentss