ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
HSA40500
(Toplam: 0)
Сподели:

HSA40500

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • HSA40500
  • HSA40500
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Кошници за замрзнување 3
Тип на системот за ладење Статичен
Сад за вода Не
Тип на осветлување Стандардна светилка (жолта)
Енергетска класа (RF) А
Осветлување во замрзнувачот Внатрешни
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 18
Капацитет на замрзнувачот (л) 350
Ниво на бучава (dbA) 44
Време за покачување на температурата (час) 30
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 375
Тип на вратата Тип на прегради
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 72.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 128.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 86.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 47.6 kg