Преглед
HSA32500
(Toplam: 0)
Сподели:

HSA32500

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Кошници за замрзнување 2
Тип на системот за ладење Статичен
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.975
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 15
Капацитет на замрзнувачот (л) 298
Ниво на бучава (dbA) 43
Време за покачување на температурата (час) 40
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 310
Тип на вратата Тип на прегради
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 356
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 72.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 110.1 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 86.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 44.5 kg