Преглед
HSA24520
(Toplam: 0)
Сподели:

HSA24520

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Кошници за замрзнување 2
Тип на системот за ладење Статичен
Сад за вода Не
Тип на осветлување Стандардна светилка (жолта)
Енергетска класа (RF) А+
Осветлување во замрзнувачот Внатрешни
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.65
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 12
Капацитет на замрзнувачот (л) 230
Ниво на бучава (dbA) 44
Време за покачување на температурата (час) 67
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 232
Тип на вратата Тип на прегради
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 237
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 72.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 110.1 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 86.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 45.0 kg