ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
HS221520
Сподели:

HS221520

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • HS221520
  • HS221520
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Кошници за замрзнување 1
Тип на системот за ладење Статичен
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А+
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.615
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 12
Капацитет на замрзнувачот (л) 205
Ниво на бучава (dbA) 42
Време за покачување на температурата (час) 36
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 208
Тип на вратата Тип на прегради
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 224
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 72.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 75.1 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 91.2 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 35.0 kg
Product Documentss