ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
HS210520
(Toplam: 0)
Сподели:

HS210520

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Кошници за замрзнување 1
Тип на системот за ладење Статичен
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А+
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.474
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 8
Ниво на бучава (dbA) 41
Време за покачување на температурата (час) 30
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 107
Тип на вратата Тип на прегради
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 173
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 61.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 53.7 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 86.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 27.0 kg