Преглед
FSE1072
(Toplam: 0)
Сподели:

FSE1072

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Не е достапно
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А+
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 1
Сино светло Не
Јонизатор Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.495
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 10.5
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Капацитет на замрзнувачот (л) 85
Ниво на бучава (dbA) 42
Време за покачување на температурата (час) 13
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 102
Тип на вратата Горен дел
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 181
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 62.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 29.0 kg