ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
FSA21300
(Toplam: 0)
Сподели:

FSA21300

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • FSA21300
  • FSA21300
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Да
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 4
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.677
Тип на ледоматот Ice Bank со IceBox
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 13.5
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Капацитет на замрзнувачот (л) 162
Ниво на бучава (dbA) 42
Време за покачување на температурата (час) 15
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 210
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Сад за мраз Да
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 263
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 136.2 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 44.0 kg
Product Documentss