Преглед
FS127930
(Toplam: 0)
Сподели:

FS127930

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Антибактериски рачки

Антибактериски рачки

Со помош на специјалните антибактериски облоги на рачките од вратите, најважните места на контакт остануваат без бактерии.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A++ енергетска ефикасност

A++ енергетска ефикасност

Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Да
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Не
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А++
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 5
Сино светло Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.581
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 22
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1.4
Капацитет на замрзнувачот (л) 237
Ниво на бучава (dbA) 40
Време за покачување на температурата (час) 22
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 270
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 212
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 72.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 171.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 58.5 kg
Product Documentss