ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
BU1200HCA
(Toplam: 0)
Сподели:

BU1200HCA

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • BU1200HCA
  • BU1200HCA
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Не
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 3
Сино светло Не
Јонизатор Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.654
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 6
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 87
Ниво на бучава (dbA) 42
Време за покачување на температурата (час) 19
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 96
Тип на вратата Горен дел
Брзо замрзнување Да
Контролен систем (RF) Електронски
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 239
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 54.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 30.2 kg
Product Documentss