ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
BU1100HCA
(Toplam: 0)
Сподели:

BU1100HCA

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • BU1100HCA
  • BU1100HCA
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А
Сино светло Не
Број на фиоки 2
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.413
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 128
Ниво на бучава (dbA) 39
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 130
Тип на вратата Горен дел
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 151
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 54.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 82.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 30.7 kg
Product Documentss