Преглед
B1752HCA+
(Toplam: 0)
Сподели:

B1752HCA+

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.482
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 13
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 97
Ниво на бучава (dbA) 39
Време за покачување на температурата (час) 10
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 120
Тип на вратата Горен дел
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 176
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 54.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 86.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 27.0 kg