ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Кошници за замрзнување
Енергетска класа (RF)
Ниво на бучава (dbA)
11 резултати.

 • RFSA240M23X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • HSA40500
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ниво на бучава (dbA) : 44
  • Тип на вратата : Тип на прегради


 • HSA40520
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 44
  • Тип на вратата : Тип на прегради


 • HS210520
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 41
  • Тип на вратата : Тип на прегради


 • HS221520
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Тип на прегради


 • HSA24520
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 44
  • Тип на вратата : Тип на прегради


 • HSA29520
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Тип на прегради


 • HSA29530
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А++
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Тип на прегради


 • HSA32500
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Тип на прегради


 • HSA32520
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Тип на прегради


 • HSA47520
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 44
  • Тип на вратата : Тип на прегради