ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Енергетска класа (RF)
Ниво на бучава (dbA)
12 резултати.

 • RFSA240M21W
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RFSA240M23X
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • FSE1072
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.5 cm


 • RFNE290L21W
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RFNE312E22W
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RFNE312E23X
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • FSA13000
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


 • FSA21300
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


 • FS225320
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • FS225320X
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • FS127320
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • FS127930
  • Енергетска класа (RF) : А++
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm