ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Боја на вратата
Енергетска класа (RF)
Ниво на бучава (dbA)
4 резултати.

 • BU1152HCA
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.8 cm


 • BU1200HCA
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.8 cm


 • B1752HCA+
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.8 cm


 • BU1100HCA
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.8 cm