Преглед
WSA24000
(Toplam: 0)
Сподели:

WSA24000

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Проѕирно стакло
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување Стандардна светилка (жолта)
Енергетска класа (RF) Не е достапно
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 2
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 230
Ниво на бучава (dbA) 45
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 240
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 730
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 134.4 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 50.0 kg