ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
WSA14000
(Toplam: 0)
Сподели:

WSA14000

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • WSA14000
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Проѕирно стакло
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување Стандардна светилка (жолта)
Енергетска класа (RF) Б
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 1.2
Капацитет за дневно замрзнување (кг) Не е достапно
Капацитет за дневна количина мраз (кг) Не е достапно
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 130
Ниво на бучава (dbA) 42
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 139
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 526
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.4 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 34.0 kg