Преглед
RBI6306
(Toplam: 0)
Сподели:

RBI6306

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување Стандардна светилка (жолта)
Енергетска класа (RF) А
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.764
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 3
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 44
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 166
Ниво на бучава (dbA) 39
Време за покачување на температурата (час) 23
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 250
Тип на вратата Двојна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 279
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 53.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 144.9 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 41.2 kg