ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
RBI2301
(Toplam: 0)
Сподели:

RBI2301

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • RBI2301
  • RBI2301
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Број на фиоки 2
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.583
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 2
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1.5
Капацитет на замрзнувачот (л) 20
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 157
Ниво на бучава (dbA) 34
Време за покачување на температурата (час) 16
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 200
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 213
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 53.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 121.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 39.1 kg