Преглед
LBI3001
(Toplam: 0)
Сподели:

LBI3001

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Јонизатор Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.400
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 308
Ниво на бучава (dbA) 34
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 315
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 146
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 54.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.3 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 177.1 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 52.0 kg