ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
LBI2201
(Toplam: 0)
Сподели:

LBI2201

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • LBI2201
  • LBI2201
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување Стандардна светилка (жолта)
Енергетска класа (RF) А+
Број на фиоки 2
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.353
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 204
Ниво на бучава (dbA) 39
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 210
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 129
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 53.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 121.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 39.0 kg