Преглед
BCN 130000
(Toplam: 0)
Сподели:

BCN 130000

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Активен филтер за миризби

Активен филтер за миризби

Го филтрира ладниот воздух кој циркулира низ фрижидерот и ги елиминира несаканите миризби и бактерии со цел да се одржи свежината на храната.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A++ енергетска ефикасност

A++ енергетска ефикасност

Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

beko

ProSmart™ Инвертер компресор

Што би сакале за ручек? Ако и Вие сте еден од оние кои често пати го отвораат фрижидерот, Вашата сметка за струја ќе биде многу помала со Беко ProSmart™ инвертер компресорот. Можете да го отворате фрижидерот колку сакате, а паметната технологија ќе се прилагоди и ќе овозможи помали промени на температурата и брзо ќе се олади храната. Паметна заштеда на енергија и пари. Сето тоа е овозможено со многу тивко и ефикасно работење - ProSmart™. Инвертер компресорот е четири пати потивок од компресорот на Вашиот фрижидер*. *Тестирано во интерни лаборатории

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Антибактериски филтер за непријатни мириси Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А++
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 3
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Јонизатор Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.673
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 3.5
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Капацитет на замрзнувачот (л) 65
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 172
Ниво на бучава (dbA) 39
Време за покачување на температурата (час) 20
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 300
Тип на вратата Двојна врата
Електронски екран Да
Контролен систем (RF) Електронски
Преграда со температура од 0°C Да
Капацитет на преградата со температура од 0°C 48
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 246
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 54.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 55.6 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 181.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 67.5 kg
Product Documentss