Преглед
BCHA275K2S
(Toplam: 0)
Сподели:

BCHA275K2S

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

beko

ЛЕД Осветлување

Кога фрижидерот е полн, лесно може да се заборави на сите оние вкусни намирници кои се кријат во мрачните, далечни длабочини на фрижидерот. Ефикасното ЛЕД осветлување на Беко фрижидерот свети од покривот и страните на фрижидерот и ја осветлува секоја полица посебно, со што ви го олеснува патот до вашата кулинарска креација. Сега веќе ништо нема да пропадне.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Половично замрзнување (само Frz)
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД светилки на горниот дел
Енергетска класа (RF) А+
Број на фиоки за замрзнување 3
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.785
Тип на ледоматот Ice Bank со IceBox
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 4
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2.5
Капацитет на замрзнувачот (л) 69
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 193
Ниво на бучава (dbA) 40
Време за покачување на температурата (час) 13
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 275
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 286
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 54.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 177.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 55.0 kg